Folding-community.org Forum Index Portal
 
 • FAQ  • Search  •  Preferences  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Pandegroup  • Home  • News  • Project Summary  • Server Status  • Client Download  Stats  • Official  • Extreme OC  • Kakao  Other  • Tools  • WIKI
Calendar 
Board Navigation
 Navigation
Portal Portal
Forum Forum
 News
Categories Categories
Archives Archives
 Download
Latest Latest
Search Search
Top 10 Top 10
 Tools
Recent Topics Recent Topics
Shoutbox Shoutbox
Calendar Calendar
Album Album
Links Links
 About us
FAQ FAQ
Staff Site Staff Site
Memberlist Memberlist
Usergroups Usergroups
Statistics Statistics
Ranks Ranks
Contact us Contact us

Top Posters
Member Posts
 Bruce   18028
 7im   5954
 Vijay Pande   5698
 Ivoshiee   5506
 ChelseaOilman   4326

Quick Search


[ Advanced Search ]

Recent Topics
 Error: Could not get length of results file
by fgrose on Sun 14 Oct, 2007 03:00

 Help - Home Networking Problem
by Breeegz on Sun 14 Oct, 2007 02:44

 FAH6 for Intel Mac will not load new unit
by ChelseaOilman on Sun 14 Oct, 2007 02:43

 Successful: assigned to (0.0.0.0) ... Win-smp
by waterlou on Sun 14 Oct, 2007 02:42

 Help a PS3 fold for the first time [Solved]
by Breeegz on Sun 14 Oct, 2007 02:28

 Join team Crunchers4Life # 39709
by smspell on Sun 14 Oct, 2007 01:20

 SMP vs GPU client?
by theMASS on Sun 14 Oct, 2007 00:35

 Has this WU been credited?
by stevethebuilder on Sun 14 Oct, 2007 00:26

 Setting static affinity, performance improvement?
by toTOW on Sun 14 Oct, 2007 00:05

 Network access no longer asked [ask before connect option]
by John_Naylor on Sat 13 Oct, 2007 21:50


Statistics
We have 9646 registered users
The newest registered user is VEGAZ5

Our users have posted a total of 190943 articles

Links







ezPortal by Smartor
phpBB3 Support

  Catalyst 7.9 compatible with GPU client Reply to this News Item Print this Topic E-Mail this Topic
Posted on Mon 10 Sep, 2007 22:39 by uncle_fungus
Announcements The new Catalyst drivers released 2007/09/10, version 7.9 (8.411) appear to work successfully with the GPU client.

ATI seems to have resolved the issues that appeared early on during GPU fahcore development, and their new driver releases all work with the GPU [email protected] client. Given this fact, it is fairly safe to assume that any new driver releases will also work, and these posts are not as urgently required as they once were. I will however continue to maintain these driver release posts for reference, and to alert you to any potential problems.

The clients will work as expected with the new drivers.

The new HD2X00 cards are not yet supported by the GPU client and this will only be resolved by a new GPU client.

On some single GPU systems you will have to force the card detection by using the -gpu 0 flag.

It is recommended that when you start the GPU client (console or GUI versions) you watch the temperatures and current draws using ATItool or ATI Tray Tools to confirm that processing has actually begun on the GPU itself.

In order to guarantee that the GPU will initialise, the GUI window should be closed when starting the client.

Folding performance appears to be similar to 7.8. Many reports claim that the best performance is achieved with the v6.11 drivers (if your card is supported)

The following versions of Catalyst are known to work with the GPU client:
  • 6.5
  • 6.10 - 6.11
  • 7.2 - 7.9
The GPU client will work with these drivers with a significant performance hit:
  • 6.6
  • 6.7
The following drivers do not work at all with the GPU client:
  • 6.8
  • 6.9
  • 6.12
  • 7.1

Tested with X1900XT 256 on Windows XP 32bit

This news item has 660 Views and 1 Comments. Post your comment

  Important Information (UPDATED) Reply to this News Item Print this Topic E-Mail this Topic
Posted on Sat 04 Aug, 2007 00:17 by uncle_fungus
Announcements Updated again Aug 31, 2007: Some changes have been made and some people who were blocked previously have been able to login. If you have been unable to log on due to this "white-screen" problem, try the forum again and if it still fails, notify someone who can let us know. If you CAN get on, no notification is necessary -- and welcome back. -b

It appears that the database driving the forum software is having a few problems with its tracking of sessions.

If you are currently browsing as a guest, be that as a new user, or a registered one, it is quite likely that you cannot login at present.

Before you login, please read the following so you can restore your ability to browse the forum if your login fails.

If you do try and login you will most likely be presented by a blank page, and any subsequent visits to pages on this forum will cause the same thing to happen.
If this happens to you, you need to delete the session_id cookie for forum.folding-community.org, the name of the cookie is phpbb2fah_sid, then restart your browser to make sure.

As long as you remain as a guest user, you will still be able to browse the forums, and you can track the progress of this problem in this thread: http://forum.folding-community.org/viewtopic.php?t=20820

Users who have set their profile to "Remember me" should not be affected by this problem and can post as normal.

Edit: It appears that the above statement is not entirely accurate. Many people have not been able to login even if they were set to have a permanent cookie, and others can login even if they don't have this setting enabled. So far there doesn't seem to be any discernible pattern to determine who can still login. However, if you can login once, you will probably still be able to do so with subsequent attempts.

For those who find they cannot login, there is a discussion going on here: http://www.dslreports.com/forum/r18799237-forumfoldingcommunityorg in which several FCF mods are also taking part.

It might be useful if members who can see this post, repost it in their home forums, just to let people know whats going on.

Updated: 2007/08/10

This news item has 1386 Views and 0 Comments. Post your comment

Bad !  Server downtime explanation Reply to this News Item Print this Topic E-Mail this Topic
Posted on Fri 22 Jun, 2007 19:45 by WW
Announcements Hi All,

Well that was a bit of a shock. Suddenly my tables were no longer there and the database was! Five of the databases I have, including offline backups of the site, went missing during a datacenter move at my hosting company.

Sincerest apologies for the downtime, it took 24 hours to get a backup dump file put back on my server to allow me to restore it.

I will add additional backup facilities and have made it clear I was not impressed to the hosting company. It has not happened before but of course the site was down for a pretty long time, which is not ideal.

Fortunately I was back in the UK for a little while to allow me to get it back up.

I hope no posts have gone missing, however it is my impression a scripting error for the database server move (that I was not notified of) had wiped all tables by it not getting cloned across.

Thanks for your understanding on this matter,

WW

This news item has 913 Views and 1 Comments. Post your comment

  Windows SMP open beta test Reply to this News Item Print this Topic E-Mail this Topic
Posted on Sun 18 Mar, 2007 01:00 by kasson
Announcements We are pleased to announce the release of our [email protected] Windows SMP client to open beta!

Please keep in mind that this is beta software. There will be bugs. You may lose work. If you are looking for a "safe" way to complete work (and earn points), we do not recommend using a beta client. For those who are willing to risk a little more debugging and the potential of some lost work (and points), this is a wonderful way to contribute to the science and see the latest technology coming out of the [email protected] project.

For installation instructions, please see the SMP FAQ or the readme file included with the client.

The client can be downloaded here

Please note that the client requires version 2.0 of the Microsoft .NET framework.

We will have a forum available shortly for discussion of the Windows SMP beta client.

Thanks for contributing to the project!

Edit: Added as an announcement on the portal page -UF

This news item has 5257 Views and 6 Comments. Post your comment

Picture  OpenGL Kit now Available Reply to this News Item Print this Topic E-Mail this Topic
Posted on Thu 08 Feb, 2007 01:52 by Beberg
Announcements The OpenGL kit is now available. The purpose of this is for OpenGL programmers to be able to us make graphic modes for the [email protected] client, and viewers.

If you are an OpenGL programmer, download the .zip file, and read the README.TXT for instructions. Visit the "Graphics playground" forum to discuss, ask questions, and show off your work.

http://www.stanford.edu/~beberg/FAH-OpenGL-Kit-1.zip

This news item has 1108 Views and 0 Comments. Post your comment

Log in
Username:

Password:

 Remember me



I forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE


Who is Online

In total there are 46 users online :: 3 Registered, 0 Hidden and 43 Guests

Registered Users: ChasR, cswchan, RAH

[ View complete list ]


Most users ever online was 400 on Thu 30 Dec, 2004 17:16


Poll

No poll at the moment

Calendar
<< October 2007 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Users with a birthday today: 314159 (62), caffene (38), DekkeR (24), Draconicum (38), eddie_toft (39), jman242 (20), KristianRO (40), Phoenix_Hacker (18), pjaj (64), Stefan_Hobai (62), SuperIro (31)
Users with a birthday within the next 2 days: brandao (21), Chris_G (17), DixonAgee (57), FAH user 13 (17), gbob (54), gentel (34), jeffmeden (26), Pphalan (53), Treefrog (18), willis (65)
Upcoming Events:
None






Board Security

35370 Attacks blocked
Powered by phpBB2 Plus based on phpBB© phpBB Group :: Funded by WW of Cable Modems UK on 1&1 Servers :: Mods and Credits

[ Time: 2.0629s ][ Queries: 36 (0.8135s) ][ GZIP on - Debug on ]